Search This Blog

Saturday, 10 December 2016

SALAM:: Movember Campaign

Tarikh: 23 November 2016
Tempat: Lobby SALAM Senawang Specialist, Hospital


hari ni hari last aku keje sebelum start cuti panjang jugakla...seminggu...misi menghabiskan cuti la hujung2 tahun ni...elok pulak hari ni hospital tempat kerja aku ni ada buat aktiviti sempena bulan kesedaran kanser prostat..dorang set up photo booth untuk public amek gambar dengan props2 yang ada, lepastu upload kat social media dengan #senawangspecialistmovembercampaign...dan, ni lah hasil nya aku & Jaja untuk hari tu...muahahaha


pagi2 lagi abg Akmal & en. Yunus dah posing ka situ selain dari aku & Jaja...=D







time ni lepas dah habis syif...ajak ain pulak bersekongkol dengan kitaorg...hahahaha


last pose, Ain dengan pose ala2 Michael Jackson dia...hehehe


No comments:

Post a Comment